About Bounir

Vi tror på att äga och designa varje produkt efter principerna av minimalism, funktionalitet och medvetenhet. Vi är och kommer alltid vara certifierade av världens största djurrättsorginisation PETA.

Some words from Isolina

Fewer, but better...

“Inget vi skapar skall någonsin bli omodernt. När jag grundade Bounir och satte mig in i industrin såg jag hur skrämmande den var. Jag ser det som min och Bounirs kunders skyldighet att förändra på detta genom att köpa det man behöver och vill ha och sedan med små medel kunna förändra och uppdatera sina produkter för att få de att leva vidare längre”

- Isolina Fedel, Grundare Bounir

Our Design

Varje produkt är eftertänksamt designad med principerna av minimalist, funktionalitet och medvetenhet. Vi är och kommer alltid förbli godkända och certifierade av världens största djurrättsorganisation PETA då vi endast arbetar med veganska produkter. Produkterna är designade för dig som är på språng, om det så är till bion, till jobbet, Franska Rivieran eller varför inte en hike — we got you covered! All vår förpackning är FSC certifierad och 100% återvinningsbar. Vi har eliminerat plast i all vår paketering då det inte fyller någon som helst funktion (visste du att det tar 100 år för jorden att processa en plastpåse?). Våra dust bags är gjorda av organisk bomull vilket innebär att tyget inte är färgar och innehåller därför inga onödiga kemikalier.

About Bounir

Bounir är ett Skandinaviskt varumärke grundat år 2019 i Tribeca, New York av Isolina Fedel under hennes studier på Parsons School of Design. Vi är på ett mission att skapa minimalistiska och funktionella veganska accessoarer - med dig som co-designer. Vårt mål är enkelt: att underlätta din vardag med produkter som håller och gör skillnad. Genom att erbjuda en högkvalitativ produkt och ett brett spektrum av färger så kan du skapa just din speciella design av mobil- och datorfodral.