Bästa Kund,

I ovissa tider som detta hoppas vi att ni och era nära och kära mår bra och tar hand om er.

Aldrig nånsin hade vi kunna föreställa oss detta — men vi kommer inte ge oss. I tider som dessa behöver vi leta efter de små och stora sakerna som gör oss motiverade och glada. Kanske är det en ny färgklick på mobilen inför våren eller ett yoga-pass med din favoritinstruktör online?

Hur som helst är det viktigt att vi dagligen rör på oss, om det är så 10 eller 30 minuter spelar ingen roll. Ut i friska luften, håll avstånd, le och visa respekt mot andra. Detta är en tid där vår fantasi och kreativitet sätts på prov och vi kommer komma ut starkare ur detta.

Ta hand om varandra, tvätta händerna och stay positive!

/Isolina Fedel, Founder Bounir

LEVERANSER

I denna ovissa tid är vi väldigt tacksamma och glada över att där fortfarande finns möjlighet att skicka hem våra veganska mobilskal med tillbehör till er.

Vi jobbar så hårt vi kan för att så snabbt som möjligt skicka din order från oss. Vi alla sitter i samma båt och detta gäller även våra fraktbolag. Vi uppskattar därför om man även här har tålamod och förståelse för att leveransdagen kan förskjutas lite. 

Följ ditt sändelse-id som skickats ut i samband med att din order skrivits ut och håll utkik efter avisering på mail eller sms. 

För mer info från våra fraktbolag läs här: 

 

https://www.postnord.se/storningsmeddelanden/forsvagad-personalstyrka

OBS!

Tänk på att information om läget ständigt uppdateras. Vänligen följ restriktionerna för vad som gäller beroende på vilket land du bor i. 

 

PÅFYLLNING

Vi jobbar hårt och för en väldigt nära dialog med våra fabriker för att få fram påfyllning av produkter. På grund av rådande situationen har både våra fabriker där tillverkning sker samt leveranser runt om i världen påverkats av förseningar.