This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING OVER 499 SEK (SE) or 150 EUR/USD/GBP (INT)

Om Oss

Om Oss:

Bounir är ett Skandinaviskt varumärke grundat år 2019 i Tribeca, New York av Isolina Fedel. Vi är på ett mission att skapa minimalistiska och funktionella veganska accessoarer - med dig som co-designer. Vårt mål är enkelt: att underlätta din vardag med produkter som håller och gör skillnad. Genom att erbjuda en högkvalitativ produkt och ett brett spektrum av färger så kan du skapa just din speciella design av mobil- och datorfodral.

 

Vår Design:

Varje produkt är eftertänksamt designad med principerna av minimalist, funktionalitet och medvetenhet. Vi är och kommer alltid förbli godkända och certifierade av världens största djurrättsorganisation PETA då vi endast arbetar med veganska produkter. Produkterna är designade för dig som är på språng, om det så är till bion, till jobbet, Franska Rivieran eller varför inte en hike — we got you covered! All vår förpackning är FSC certifierad och 100% återvinningsbar. Vi har eliminerat plast i all vår paketering då det inte fyller någon som helst funktion (visste du att det tar 100 år för jorden att processa en plastpåse?). Våra dust bags är gjorda av organisk bomull vilket innebär att tyget inte är färgar och innehåller därför inga onödiga kemikalier.

 

Bounir:

Bounir är ett sätt att leva på. Om vi får blunda och beskriva just den personen, leva deras bästa liv, så hittar du oss i hjärtat av Tribeca, där allt startade. I mitten av sirener och tutande bilar har du just vaknat upp tillsammans med New York City. Du beger dig mot köket för att göra en av dina hälsosamma (och väldigt instagramvänliga - don’t forget) gröna juicer. Ditt jobb ligger i mitten av Soho och du kommer enkelt och smidigt dit genom en cykeltur (eller vinkandes efter en gul taxi om du är stressad). Efter jobb brukar vi kila förbi en av de yoga studios som vi tycker så mycket om och har det varit en riktigt jobbig dag så kanske det blir en runda till gymmet - eller varför inte rakt hem till ett (eller två) glas rött vin med vänner. Att vila är lika viktigt som mat då detta är nyckeln till vår produktivitet och att ständigt vara alerta. När vi nu än väljer att sova, så kryper vi ner i ett mjukt och härligt bädd-sett i organisk bomull. Så nu är det din tur. Stäng ögonen. Ta ett djupt andetag och manifestera. Välkommen till Bounir.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $499 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty

x