This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING OVER 799 SEK (SE) or 150 EUR/USD/GBP (INT)

Bounir x Free The Nipple Pots

Free The Nipple Pots kom till för första gången våren 2018. Det hela började med att det skulle vara en present till en vän som skulle ha barn och idén var att skapa en gravid mage på en kruka. Hon delade sitt första verk på Instagram och fick snabbt positiv respons och många var nyfikna. Efter en tid skapade hon kontot Free The Nipple Pots då intresset för krukorna var så pass stort. Free The Nipple Pots har idag blivit ett varumärke med över 14.000 följare över hela världen på Instagram som hyllar den kvinnliga kroppen och skapar något personligt för alla. 

Samarbetet med Bounir och Free The Nipple Pots började för snart ett år sedan när de två grundarna av Bounir och Free The Nipple Pots sågs på en frukost hos en vän. Tanken slog dem att de borde göra något tillsammans när Isolina (grundare av Bounir) fick höra att de beställningar som Free The Nipple Pots mest kommer ihåg är de beställningar om kvinnor som varit med om omfattande bröstoperationer, mammor som har fött barn eller kvinnor som inte har känt sig bekväma i sig själva. Vad vore inte bättre än den rosa månaden Oktober? Varje ficka med bröstmotiv är verkligen unikt, precis som du. Avsaknaden av något mer personligt och handgjort på marknaden fick dem att bestämma sig och äntligen är kollektionen här i en limiterad upplaga om 100 pieces.

Personliga favoriter?
Free The Nipple Pots: Skal i Sand och ficka i Brun scallop
Bounir: Samma här! 


Kvinnan bakom Free The Nipple Pots är i grunden en civilekonom som älskar att spela tennis och att umgås med sin mops Chloe. Hon berättar att hon alltid har varit en person som har gillat att skapa och har bland annat broderat, sytt och gjort smycken innan. 
Hemma är hela hemmet en verkstad. Matbordet används för formning av krukan, soffbordet för slipning och tv-bänken för torkning. Processen för en kruka brukar ta ungefär 6 timmar och innefattar många omgångar av slipning, färg och lackning för att uppnå bästa resultat. 

I början var det många personliga beställningar av krukorna som gjordes men trots detta kunde hon se en tydlig röd tråd på krukorna och hon bestämde sig för att styra mer själv över skapandet av krukorna och att inkludera alla olika typer av kroppar, färger och bröst. Hon vill att krukorna ska förmedla en känsla av igenkänning och att man är vacker som man är.

Vi fick höra många gånger om att kunderna är den stora inspirationen till att hon fortsätter med tillverkningen av krukorna och att det är den personliga touchen som gör det unikt. Vi tror att det är just den personliga känslan som gjorde att Free The Nipple Pots slog igenom. Just att all försäljning sker via Instagram och att kunden blir nära inkluderad i processen.

Hennes framtida planer är att fortsätta utveckla sina krukor och att breda sortimentet. Så länge kunderna är intresserade kommer hennes motivation att tillverka krukorna finnas kvar. Hon ser att hon kommer fortsätta att sälja genom sin Instagram så länge hon kan.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $799 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty