This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING OVER 799 SEK (SE) or 150 EUR/USD/GBP (INT)

Ditte x Bounir

Denna kollektion är till minne av Della och i förmån för Hjärnfonden. 
Vill och har ni möjlighet så får ni gärna skänka en peng till deras forskning här 🕊🤍 

 

Ditte och David, grundare av Beans & Brains fick sin dotter Della som föddes med en grav CP-skada till följd av en hjärnblödning när hon låg i magen. Detta är något som gjort att vi har fått upp ögonen för vikten av arbetet kring hjärnforskning. Ditte och David kom fram till att de vill bidra med något, så de bestämde sig för att skänka 10 kronor för varje sålt kilo Beans & Brains kaffe till Hjärnfondens forskning. 

Med stor erfarenhet av kaffebranschen och en blogg med tusentals följare insåg de att vi kan göra skillnad på riktigt genom att tillsammans skapa ett kaffekoncept som gör morgondagen för vår dotter och andra barn i hennes situation till den bättre. Beans & Brains har redan gjort avtryck – de har idag sålt över 3.300 kilo kaffe och är en rörelse som bara växer! 

När Isolina och Ditte sågs ville de slå sina kloka huvuden tillsammans och Beans & Brains arbete har alltid inspirerat oss på Bounir. Varje år gör Bounir två kollektioner i välgörande syfte och Beans & Brains var det mest självklara valet för oss. Vi började tillsammans skissa på en kollektion och då många identifierar Ditte med prickar (eller Coffee Brains som vi valt att kalla de, för prickarna är formen av kaffebönor till inspiration) till följd av hennes inredning och Beans & Brains egna porslin så föll valet av mönster väldigt naturligt. Du kan köpa Ditte x Bounirs kollektion här. 10% av vår vinst kommer oavkortat gå till Hjärnfondens forskning via Beans & Brains insamling som ni även kan skänka pengar till här.Som många av er här säkerligen sett så finns Della tyvärr inte med oss längre. Detta gör att vi på Bounir vill hedra och tillägna denna kollektion till hennes minne. Vi är otroligt stolta och glada över att få arbeta med Ditte, David och gänget bakom Beans & Brains. Ert arbete är ovärderligt 🤍

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $799 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty